Menü

Nem ráz az ár!

Nem ráz az ár!

Atlantic

Atlantic

Az Atlantic márka Franciaországból származik, ahol régóta nagy népszerűségnek örvendenek az elektromos fűtések. Ez azt jelenti, hogy már sok év tapasztalat és fejlesztés áll a termékek mögött, hiszen bőven volt idejük begyűjteni a szükséges információkat.

Sokáig hazánkban a gáz és fosszilis energiákon alapuló fűtések voltak a legnépszerűbbek, ugyanis ezeket ismerték az emberek, ezekben bíztak. De szerencsére egyre többen látják meg a lehetőséget az elektromos fűtőtestekben és választják ezt a pénztárca és környezet kímélő megoldást. Ha pedig az ember így dönt érdemes egy olyan márkát választani, amit sok évnyi fejlesztés formált a jelenlegi arcára.

Az elektromos fűtőtestek a meglévő rendszertől függetlenül kiépíthetők. Nincs szükség hatósági engedélyekre, sőt valójában még szakemberre sem. Szinte bárki képes beüzemelni egy komplett elektromos fűtés rendszert. Mindemellett karbantartást sem igényelnek, így ezzel is csökkentek a fűtési költségek.

A készülék kivitelezésétől, a hőleadás típusától és a fűtési technológiától függően három különböző típusba soroljuk az Atlantic fűtőtesteket.

Atlantic kategóriák

Atlantic termékek

Kis türelmet...
Szállítás

Szállítás

50.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítás, max. 2 munkanapon belül. Üzletünkben személyesen is átveheted.

Gyors, egyszerű fizetés

Gyors, egyszerű fizetés

Fizess kényelmesen bankkártyával, vagy rendeld utánvéttel.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

info@sopvill.hu
+36-99/525-515
Hétfőtől péntekig
7:30-16:30

Bezárás

Nem ráz az ár!

Bezárás

Nem ráz az ár!

Kosár

Termékek összesen
Jelenleg még üres a kosarad.
Megrendelés
Bezárás

Nem ráz az ár!

Elfelejtette a jelszavát? Új jelszó kérése
Bezárás

Nem ráz az ár!

Bezárás

Nem ráz az ár!

Új jelszó kérése

Kérjük adja meg a regisztrációhoz használt email címét, és emailben elküldjük a teendőket!

Véletlen kerültél ide? Vissza a bejelentkezéshez

A regisztrációkor megadott e-mail cím.