Menü

Nem ráz az ár!

Nem ráz az ár!

Globo

A GLOBO EASTERN EUROPE céget 2004-ben alapították, és a GLOBO csoport része, amely 1998-ban alakult Ausztriában. A GLOBO Európa egyik vezető világítástechnikai kiskereskedőjévé vált, és gyakorlatilag az egész európai piacot ellátja, termékeit pedig világszerte több mint 50 országban forgalmazzák. A GLOBO termékpalettája több mint 4000 elemet tartalmaz a klasszikus lámpáktól és az innovatív, LED technológiás energiatakarékos termékektől a fali és mennyezeti lámpákig az asztali, állványos, kültéri és dekorációs lámpákig.A GLOBO EASTERN EUROPE termékcsalád több mint 4000 elemet tartalmaz az elegáns kristálycsillároktól a modern design darabokig. A tökéletes fényminőséget és alacsony energiafogyasztást egyaránt kínáló innovatív LED technológia a cég termékpalettájának alapvető részévé vált.A GLOBO EASTERN EUROPE a beszerzett termékeket Felvidékre a lévai logisztikai központjába szállítja, amelynek kapacitása több mint 16 000 raklaphely. A kutatás, fejlesztés és tervezés a GLOBO sikeres jövőjének sarokkövei. Az új termékek tervezésénél mindig a funkcionalitás és a forma harmóniájára helyezi a hangsúlyt. A cég modern és innovatív dizájnt alkalmaz. A GLOBO évente több mint 1000 új terméket mutat be állandó jelleggel.

A GLOBO mottója: Kiváló minőség megfizethető áron.

E cél elérése érdekében a termékeket folyamatosan szigorú minőség-ellenőrzésnek vetik alá. Az árut már a gyártás során is figyelemmel kísérik az európai QS csapat tagjai, folyamatosan teszteli, és precíz vizuális és funkcionális tesztelésen esnek át.. A GLOBO logisztikai központba érkezéskor a termékek további áruvizsgálaton esnek át. A biztonság és a minőség kiemelt fontosságú a GLOBO-nál. Éppen ezért évek óta együttműködünk olyan ismert tesztelő intézményekkel, mint a TÜV vagy az SGS.

Minden termék CE-jelöléssel rendelkezik, és megfelel az európai irányelveknek.

Globo termékek

Kis türelmet...
Szállítás

Szállítás

50.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítás, max. 2 munkanapon belül. Üzletünkben személyesen is átveheted.

Gyors, egyszerű fizetés

Gyors, egyszerű fizetés

Fizess kényelmesen bankkártyával, vagy rendeld utánvéttel.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

info@sopvill.hu
+36-99/525-515
Hétfőtől péntekig
7:30-16:30

Bezárás

Nem ráz az ár!

Bezárás

Nem ráz az ár!

Kosár

Termékek összesen
Jelenleg még üres a kosarad.
Megrendelés
Bezárás

Nem ráz az ár!

Elfelejtette a jelszavát? Új jelszó kérése
Bezárás

Nem ráz az ár!

Bezárás

Nem ráz az ár!

Új jelszó kérése

Kérjük adja meg a regisztrációhoz használt email címét, és emailben elküldjük a teendőket!

Véletlen kerültél ide? Vissza a bejelentkezéshez

A regisztrációkor megadott e-mail cím.