Menü

Nem ráz az ár!

Nem ráz az ár!

Kopp

A Kahl am Mainban található Kopp 1927 óta fejleszt, gyárt és értékesít elektrotechnikai termékeket szakosodott nagykereskedőkön és barkácsáruházakon keresztül Németországban és külföldön. A célcsoportba tartozik mind a villanyszerelő, akit a klasszikus szak-nagykereskedelem, mind a klasszikus barkácsmester, akit a vasáru boltok látnak el. Emiatt mindkét célcsoport számára vannak speciálisan kifejlesztett és tervezett termékek. Ezen túlmenően speciális, ügyfélspecifikus termékeket és megoldásokat fejlesztenek ki az ipari ügyfelekkel közösen, és az ő specifikációik szerint gyártják és szállítják.

Több mint 7000 termékével a Kopp termékek széles skáláját kínálja, az egyszerű csatlakozóktól a mobil eszközökön át, például adaptereken és aljzatcsíkokon át az elektromos berendezésekhez használt innovatív rádiórendszerekig. A szortiment kompetenciájának fókuszpontja a szakkereskedelem és a barkácscsatornák számára készült kapcsolóprogramok széles választéka, átfogó termékkínálattal az egyszerű villanykapcsolóktól és aljzatoktól a különböző országok változataiban a kiváló minőségű elektronikai alkatrészekig, mint például fényerőszabályzók, mozgásérzékelők vagy időzítőket.

A Kopp a német nyelvű országok egyik vezető elektromos szerelési terméke. A vasáru üzletágban az elektromos anyagok iránti kereslet szinte teljes spektruma lefedi. A Professzionális területen a cég a kapcsolóprogramok, mobil személyi biztonsági kapcsolók építkezési és e-mobilitás területén, a beépített elosztóberendezések és a kiváló minőségű aljzatszalagok területén található alaptermékekre koncentrál.

A Kopp a raktári cikkek mellett vevőspecifikus megoldásokat is fejleszt és gyárt az elektromos szektorból, mint például ipari dugaszolóaljzatok, elektromos járművekben használható PERCEDOS megszakító vagy elektromos készülékekbe szerelt motorkapcsolók.

akarat.

Kopp kategóriák

Kopp termékek

Kis türelmet...
Szállítás

Szállítás

50.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítás, max. 2 munkanapon belül. Üzletünkben személyesen is átveheted.

Gyors, egyszerű fizetés

Gyors, egyszerű fizetés

Fizess kényelmesen bankkártyával, vagy rendeld utánvéttel.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

info@sopvill.hu
+36-99/525-515
Hétfőtől péntekig
7:30-16:30

Bezárás

Nem ráz az ár!

Bezárás

Nem ráz az ár!

Kosár

Termékek összesen
Jelenleg még üres a kosarad.
Megrendelés
Bezárás

Nem ráz az ár!

Elfelejtette a jelszavát? Új jelszó kérése
Bezárás

Nem ráz az ár!

Bezárás

Nem ráz az ár!

Új jelszó kérése

Kérjük adja meg a regisztrációhoz használt email címét, és emailben elküldjük a teendőket!

Véletlen kerültél ide? Vissza a bejelentkezéshez

A regisztrációkor megadott e-mail cím.