Menü

Nem ráz az ár!

Nem ráz az ár!

Kopos

A KOPOS KOLIN a.s. (KOPOS KOLIN Nyrt.) jelenleg több mint 5000 féle terméket gyárt. Termékeink közé tartoznak a vezetékes dobozok, csatornák, parapet csatornák, csövek, kettős falú védőcsövek (üzleti márka KOPOFLEX® és KOPODUR® rendszer), megosztott kábelcsatorna KOPOHALF® és kábelmenedzsment rendszerek. A vállalat környezetbarát termékeket is gyárt, például halogénmentes és ólommentes anyagból készült műanyag termékeket. Az épületek biztonsága iránti növekvő igényeket tiszteletben tartva fejlesztettük ki a tűzálló funkciómegtartó rendszereket. Az első tűzállósági tesztet 2009-ben végeztük el. A vállalat a NEUTROSTOP árnyékoló blokkok gyártására szolgáló technológiát is használja, amely a környezetet védi a neutron sugárzás ellen.

A cseh és a világszerte növekvő piaci igények arra ösztönöznek bennünket, hogy folyamatosan bővítsük üzleti tevékenységünket több országra kiterjesztve.

A vállalat ISO 9001, ISO 14001 és ISO 50001 tanúsítványokat, valamint a „Cseh Minőség” és a „Biztonságos Vállalat” nemzeti bizonyítványokat kapott.

A modern technológia biztosítja a folyamatos termékfejlesztést, és lehetővé teszi a KOPOS KOLIN a.s. vezető szerepét a villanyszerelési anyagok fejlesztésében.

Kopos kategóriák

Kopos termékek

Kis türelmet...
Szállítás

Szállítás

50.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítás, max. 2 munkanapon belül. Üzletünkben személyesen is átveheted.

Gyors, egyszerű fizetés

Gyors, egyszerű fizetés

Fizess kényelmesen bankkártyával, vagy rendeld utánvéttel.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

info@sopvill.hu
+36-99/525-515
Hétfőtől péntekig
7:30-16:30

Bezárás

Nem ráz az ár!

Bezárás

Nem ráz az ár!

Kosár

Termékek összesen
Jelenleg még üres a kosarad.
Megrendelés
Bezárás

Nem ráz az ár!

Elfelejtette a jelszavát? Új jelszó kérése
Bezárás

Nem ráz az ár!

Bezárás

Nem ráz az ár!

Új jelszó kérése

Kérjük adja meg a regisztrációhoz használt email címét, és emailben elküldjük a teendőket!

Véletlen kerültél ide? Vissza a bejelentkezéshez

A regisztrációkor megadott e-mail cím.