Menü

Nem ráz az ár!

Nem ráz az ár!

Univolt

Univolt

A Dietzel Univolt vállalat a kezdetektől fogva végigkísérte és meghatározta a villamossági szerelés történetét. A Dietzel alapítója Alfred Dietzel mérnök és veje Dr. Ernst Pöcksteiner már jóval azelőtt felismerte a műanyag csőben rejlő lehetőségeket, mielőtt ez az új anyag általánosan használt eszközzé vált volna.

Műanyagból készült elektromos csöveivel a cég Európában teljesen úttörőnek számított. Először ki kellett alakítani a gyártásra és az alkalmazásra vonatkozó szabványokat, hiszen kezdetben még a műanyagkeverékekre irányuló alapkutatás is gyerekcipőben járt.

Az áttörést az 1950-es évek végén a Wiener Stadthalle rendezvényközpont építése hozta: az építménybe a Dietzel vállalat 800 000 folyóméter elektromos csövét építették be. Ezt követően a műanyag csövek „diadalmenetének” semmi sem szabhatott határt.

Ma már az „Univolt” márkanév nemzetközi szinten egyet jelent az innovatív szemlélettel, a termékek és az azokat kísérő szolgáltatások első osztályú minőségével. Az általunk fejlesztett halogénmentes elektromos csövek mindenhol általánosan használttá váltak, ahol az emberi élet és az értéktárgyak biztonsága kiemelt fontossággal bír. Szerte a világon rendelkezünk telephelyekkel és ügyfelekkel, termékeink több mint 40%-át külföldre szállítjuk. A Dietzel egy kis bécsi fémfeldolgozó üzemből nemzetközi szinten működő konszernné nőtte ki magát.

A múltban elért sikereink fejlődésünk fontos forrását jelentik.Hiszünk a fenntartható fejlődésben és az olyan értékekben, mint a korrektség, a megbízhatóság és a megfontoltság. Ez az értékrend vezetett bennünket sikerre, és a jövőben is ezen elvek alapján hozzuk meg döntéseinket. Bízunk abban, hogy képesek vagyunk tanulni az évtizedek alatt szerzett tapasztalatunkból, és ezt a tapasztalatot fel tudjuk használni a jövőképünk megvalósítása során. Valamennyi tevékenységünk során egy világos cél lebeg a szemünk előtt: Mindig egy lépéssel mások előtt járni.

Univolt kategóriák

Univolt termékek

Kis türelmet...
Szállítás

Szállítás

50.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítás, max. 2 munkanapon belül. Üzletünkben személyesen is átveheted.

Gyors, egyszerű fizetés

Gyors, egyszerű fizetés

Fizess kényelmesen bankkártyával, vagy rendeld utánvéttel.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

info@sopvill.hu
+36-99/525-515
Hétfőtől péntekig
7:30-16:30

Bezárás

Nem ráz az ár!

Bezárás

Nem ráz az ár!

Kosár

Termékek összesen
Jelenleg még üres a kosarad.
Megrendelés
Bezárás

Nem ráz az ár!

Elfelejtette a jelszavát? Új jelszó kérése
Bezárás

Nem ráz az ár!

Bezárás

Nem ráz az ár!

Új jelszó kérése

Kérjük adja meg a regisztrációhoz használt email címét, és emailben elküldjük a teendőket!

Véletlen kerültél ide? Vissza a bejelentkezéshez

A regisztrációkor megadott e-mail cím.