Menü

Nem ráz az ár!

Nem ráz az ár!

Eglo

Mindig ez volt – és a jövőben is ez lesz – a mottónk.

Az innováció élvonalában dolgozunk, olyan termékek fejlesztésével és gyártásával, melyeket ügyfeleink igényeire szabunk. Jelenleg megfeszített erővel dolgozunk az okosvilágítás területén, hogy a fényt és a megvilágítást a digitális hálózat részét képező, könnyen kezelhető formában valósítsuk meg.

Bármit is hozzon a jövő a világítás terén, mi a jövőben is azon fogunk dolgozni, hogy az ausztriai Tirolból modern világítástechnikai megoldásokat szolgáltassunk az élet minden terén az egész világnak.

Magyarországi, kínai és indiai gyáraink termékei ügyfeleink örömét szolgálják. Hogy ezt lehetővé tegyük, világszerte kutatunk új ötletek után. Ezeket aztán világszerte elérhető termékekké változtatjuk. A világ több mint 50 országában jelen lévő értékesítési vállalataink ebben kulcsfontosságú szerepet játszanak.

Az EGLO eddig is rohamosan fejlődött és ezután sem lassul le: akár alkalmazottaink számát, akár az értékesítésben mutatott fejlődést, akár világszerte jelen lévő gyártólétesítményeinket és értékesítési vállalatainkat tekintjük. Ezek a növekedési ütemek meghaladják a piaci átlagot; hogy a jövőben is biztosítsuk az EGLO folyamatos, egészséges fejlődését, az üzleti fejlesztést nagyban a fenntarthatóságra alapozzuk. Megtartjuk a bevált módszereket és teret engedünk alapelveinknek, hogy velünk együtt fejlődjenek.


Eglo kategóriák

Eglo termékek

Kis türelmet...
Szállítás

Szállítás

50.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítás, max. 2 munkanapon belül. Üzletünkben személyesen is átveheted.

Gyors, egyszerű fizetés

Gyors, egyszerű fizetés

Fizess kényelmesen bankkártyával, vagy rendeld utánvéttel.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

info@sopvill.hu
+36-99/525-515
Hétfőtől péntekig
7:30-16:30

Bezárás

Nem ráz az ár!

Bezárás

Nem ráz az ár!

Kosár

Termékek összesen
Jelenleg még üres a kosarad.
Megrendelés
Bezárás

Nem ráz az ár!

Elfelejtette a jelszavát? Új jelszó kérése
Bezárás

Nem ráz az ár!

Bezárás

Nem ráz az ár!

Új jelszó kérése

Kérjük adja meg a regisztrációhoz használt email címét, és emailben elküldjük a teendőket!

Véletlen kerültél ide? Vissza a bejelentkezéshez

A regisztrációkor megadott e-mail cím.