Menü

Nem ráz az ár!

Nem ráz az ár!

Energizer

Energizer

Az Energizer 1896, a világ első lakossági elemének kifejlesztése óta az elemgyártás élvonalában helyezkedik el. Újító szellemünk, valamint a teljesítmény és felelősségvállalás melletti megingathatatlan elkötelezettségünk tett minket a háztartási elemek vezető gyártójává, a speciális és tölthető elemek világszerte legtöbbet értékesített márkájává*. Hétköznapi alkáli elemeinktől a hosszú élettartamú és kiváló minőségű, PowerSeal technológiával rendelkező Max elemeinken át, a nagy teljesítményű lítium elemekig, amelyek bizonyítottan a világ leghosszabb élettartamú AA és AAA méretű elemei, speciális elemeink páratlan minőségétől tölthető akkumulátoraink teljesítményéig – az Energizer olyan pozitív energiát ad Önnek, amelyben megbízhat.

Az Energizer célja, hogy fényt hozzon az emberek életébe, kutatásainkkal és fejlesztéseinkkel mutatva az utat. A hordozható világítás iparági vezetői vagyunk azóta, hogy alapítónk, Conrad Hubert 1898-ban megalkotta a világ első elemlámpáját. Termékkínálatunk ma már LED-es termékekből áll, ezen felül Light Fusion technológiával rendelkező lámpáink is teret hódítanak, az az Energizer pedig folyamatosan vezető helyen áll a technológia és a teljesítmény fejlesztésének területén.

Energizer kategóriák

Energizer termékek

Kis türelmet...
Szállítás

Szállítás

50.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítás, max. 2 munkanapon belül. Üzletünkben személyesen is átveheted.

Gyors, egyszerű fizetés

Gyors, egyszerű fizetés

Fizess kényelmesen bankkártyával, vagy rendeld utánvéttel.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

info@sopvill.hu
+36-99/525-515
Hétfőtől péntekig
7:30-16:30

Bezárás

Nem ráz az ár!

Bezárás

Nem ráz az ár!

Kosár

Termékek összesen
Jelenleg még üres a kosarad.
Megrendelés
Bezárás

Nem ráz az ár!

Elfelejtette a jelszavát? Új jelszó kérése
Bezárás

Nem ráz az ár!

Bezárás

Nem ráz az ár!

Új jelszó kérése

Kérjük adja meg a regisztrációhoz használt email címét, és emailben elküldjük a teendőket!

Véletlen kerültél ide? Vissza a bejelentkezéshez

A regisztrációkor megadott e-mail cím.