Menü

Nem ráz az ár!

Nem ráz az ár!

J.Pröpster

J.Pröpster

Ez a mottó volt J. Pröpsternek és teamjének vállalkozó szellemű aktivitásuk vezérmotívuma az utóbbi 30 év alatt a villámvédelmi alkatrészek fejlesztésénél és gyártásánál. J . Pröpster forradalmi gondolatai számos találmánnyal és szabadalommal döntően belevésődtek a villámvédelmi üzletágba.

A villámvédelmi termékek európai piacán egyértelműen megfigyelhető volt a német cégek térhódítása, amelyek az általánosan elfogadott rendszermegoldások termékeit állították elő és jelentek meg velük a piacon. Ebben a folyamatban szerzett elévülhetetlen érdemeket a J. Pröpster GmbH., amely a villámvédelmi termékek gyártása terén az elmúlt 30 évben a német és nemzetközi piac elismert szereplőjévé vált. A siker egy új megközelítésnek volt köszönhető, amely a termékfejlesztések fókuszába a végfelhasználók igényeit helyezte. Ennek köszönhetően sikerült kialakítani egy olyan komplex villámvédelmi rendszert, amely megoldást kínált az előforduló gyakorlati problémákra. A rendszer jellemzői: szerelőbarát kialakítás, multifunkcionalitás, egyszerű készletezés, kitűnő minőség, optimális ár/ teljesítményviszony.

J.Pröpster kategóriák

J.Pröpster termékek

Kis türelmet...
Szállítás

Szállítás

50.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES házhozszállítás, max. 2 munkanapon belül. Üzletünkben személyesen is átveheted.

Gyors, egyszerű fizetés

Gyors, egyszerű fizetés

Fizess kényelmesen bankkártyával, vagy rendeld utánvéttel.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

info@sopvill.hu
+36-99/525-515
Hétfőtől péntekig
7:30-16:30

Bezárás

Nem ráz az ár!

Bezárás

Nem ráz az ár!

Kosár

Termékek összesen
Jelenleg még üres a kosarad.
Megrendelés
Bezárás

Nem ráz az ár!

Elfelejtette a jelszavát? Új jelszó kérése
Bezárás

Nem ráz az ár!

Bezárás

Nem ráz az ár!

Új jelszó kérése

Kérjük adja meg a regisztrációhoz használt email címét, és emailben elküldjük a teendőket!

Véletlen kerültél ide? Vissza a bejelentkezéshez

A regisztrációkor megadott e-mail cím.